Menu
blogafbeelding

5 Engelse Mijl (8 km)


Datum & Starttijd

15 oktober 2023, starttijd: 09:50

Start- en finishlocatie
Geessinkweg 220, 7544RB Enschede (bij AC TION)

Inschrijving gesloten


Parcours

Na de eerste 2 verharde km een verrassend onverhard pad langs de Usselerstroom. Verharde wandelpaden om de Helmerhoekvijver. Tot slot via (half)verharde paden door het Zweringbeekpark terug richting clubhuis. 

Wil je de route bekijken op een grotere kaart of bijvoorbeeld alvast de route downloaden? Klik dan linksonder op het kaartje op het logo van afstandmeten.nl. Je komt dan vanzelf op de website van afstandmeten.nl op de pagina met de route.   

Inschrijven

Inschrijven voor de 5 Engelse Mijl (8 km). De kosten voor het inschrijven zijn:

Inschrijven: € 12,50 per deelnemer

De prijzen zijn inclusief een originele medaille en een gratis koffie of thee (op vertoon van jouw startnummer). Je kunt je inschrijven tot en met 12 oktober. Bij het inschrijven kan je alleen met iDEAL betalen.

Na-inschrijven is niet mogelijk!

Startnummers

Startnummers kun je op de wedstrijddag van 08:30 uur tot een kwartier voor de start ophalen bij AC TION. Dit is tevens de start- en finishlocatie.Tijdregistratie, Categorieën & Prijzen

De finishtijden zijn elektronisch geregistreerde bruto en netto tijden. Het klassement wordt opgesteld met de bruto tijden en wordt zo snel mogelijk op www.uitslagen.nl en deze website geplaatst. Er zijn twee categorieën op de 5 Engelse mijl, namelijk (1) Mannen en (2) Vrouwen.

Voor de eerste drie dames en heren zijn prijzen ter beschikking gesteld door onze sponsors.Faciliteiten

Je kunt bij ons gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

Parkeergelegenheid
Op en rond de wedstrijdlocatie zijn diverse (gratis) parkeerplaatsen te vinden. Klik hier voor een overzicht van de adressen van deze parkeerplaatsen.

Kleed- en doucheruimte
In het clubgebouw van AC TION is kleed- en douchegelegenheid.

EHBO
Op de wedstrijddag zal zowel bij de start- en finishlocatie als op het parcours EHBO aanwezig zijn.

Kantine
In de kantine kun je naast diverse versnaperingen ook informatie over AC TION krijgen. Je kunt je daar uitgebreid laten voorlichten over het trainen en een lidmaatschap van de club.

Reglement

Klik hier voor het wedstrijdreglement van de Herfstloop Twente. Als je je inschrijft, ga je automatisch akkoord met dit reglement.


Onze sponsors

Zonder onze sponsors geen Herfstloop, wij zetten daarom graag deze toffe bedrijven in het zonnetje! Uw naam ook hier? Levert u ook graag een bijdrage aan de Herfstloop Twente? Neem dan contact op via info@herfstloop-twente.nl


  • Pentair
  • Asbreuk print en media
  • Broekhuis Peugeot
  • Runx
  • Sportvoedingwebshop
  • Fotoclub Twente
  • Wolbert communiceert
  • A&A Appdesign
  • Zuivelhoeve
  • Toiletservice Twente