Menu
blogafbeelding

5 Engelse Mijl (8 km)


Datum & Starttijd

13 oktober 2024 starttijd: 11:03

Start- en finishlocatie
Geessinkweg 220, 7544RB Enschede (bij AC TION)

Inschrijven


Parcours

Na de start op de baan bij AC TION lopen we langs de rand van de wijk Helmerhoek en vervolgens via grotendeels verharde wegen om landgoed De Helmer. Vervolgens via verharde wandelpaden om de Helmerhoekvijver. Tot slot via (half)verharde paden door het Zweringbeekpark terug richting clubhuis. 

Wil je de route bekijken op een grotere kaart of bijvoorbeeld alvast de route downloaden? Klik dan linksonder op het kaartje op het logo van afstandmeten.nl. Je komt dan vanzelf op de website van afstandmeten.nl op de pagina met de route.   

Inschrijven

Inschrijven voor de 5 Engelse Mijl (8 km) is mogelijk vanaf 13 jaar. De kosten voor het inschrijven zijn:

Inschrijven: € 12,50 per deelnemer

De prijzen zijn exclusief een originele medaille, deze kun je voor €1,50 extra bestellen bij je inschrijving. Als deelnemer krijg je op vertoon van jouw startnummer een gratis koffie of thee. Je kunt je inschrijven tot en met 10 oktober. Bij het inschrijven kan je alleen met iDEAL betalen.

Na-inschrijven is niet mogelijk!

Startnummers

Startnummers kun je op de wedstrijddag van 09:00 uur tot een kwartier voor de start ophalen bij AC TION. Dit is tevens de start- en finishlocatie.Tijdregistratie, Categorieën & Prijzen

De finishtijden zijn elektronisch geregistreerde bruto en netto tijden. Het klassement wordt opgesteld met de bruto tijden en wordt zo snel mogelijk op www.uitslagen.nl en deze website geplaatst. Er zijn twee categorieën op de 5 Engelse mijl, namelijk (1) Mannen en (2) Vrouwen.

Voor de eerste drie dames en heren zijn prijzen ter beschikking gesteld door onze sponsors.Faciliteiten

Je kunt bij ons gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

Parkeergelegenheid
Op en rond de wedstrijdlocatie zijn diverse (gratis) parkeerplaatsen te vinden. Klik hier voor een overzicht van de adressen van deze parkeerplaatsen.

Kleed- en doucheruimte
In het clubgebouw van AC TION is kleed- en douchegelegenheid.

EHBO
Op de wedstrijddag zal zowel bij de start- en finishlocatie als op het parcours EHBO aanwezig zijn.

Kantine
In de kantine kun je naast diverse versnaperingen ook informatie over AC TION krijgen. Je kunt je daar uitgebreid laten voorlichten over het trainen en een lidmaatschap van de club.

Water, sportvoeding en fruit
Bij de finish is er water, fruit en sportdrank van Sportvoedingswebshop.nl. Langs het parcours van de 5 en 10 Engelse mijl en de Halve marathon zijn er waterposten. Bij de 10 Engelse mijl en de halve marathon is er een fruitpost in de route. Als het erg warm is, worden extra drinkposten ingericht.

Reglement

Klik hier voor het wedstrijdreglement van de Herfstloop Twente. Als je je inschrijft, ga je automatisch akkoord met dit reglement.


Onze sponsors

Zonder onze sponsors geen Herfstloop, wij zetten daarom graag deze toffe bedrijven in het zonnetje! Uw naam ook hier? Levert u ook graag een bijdrage aan de Herfstloop Twente? Neem dan contact op via info@herfstloop-twente.nl


  • Asbreuk print en media
  • Broekhuis Peugeot
  • Runx
  • Sportvoedingwebshop
  • Fotoclub Twente
  • Wolbert communiceert
  • A&A Appdesign
  • Toiletservice Twente